L’equip de Tercera guanya i se situa més a prop de la permanència

En el desplaçament a la pista del CTT Vilablareix, 10è en la classificació, el CTT Olot de TDM aconsegueix una important victòria per 2 – 4 i consoliden el 9è lloc amb dues victòries més que el seu perseguidor. Homs (2), Toledo (1) i Coba (1) no han desaprofitat la ocasió per distanciar-se de la zona perillosa de la taula i ser més a prop d’aconseguir la permanència.

El CTT Olot Gabinet Permar de DHM segueix a un bon nivell i aquesta jornada s’ha endut una altra victòria contra el CN Sabadell per 4 – 2 que manté l’equip en la zona de play-off d’ascens. Per l’equip local: Caymel (1), Kumar (2) i Pommier (1).

El que no ha aconseguit la victòria ha estat l’equip de PDM que ha perdut amb el Gold-Art Club Palma TT per 1 – 5. El jove equip format per Flores (2), Puigmal i Bahí, tot i mostrar un bon nivell de joc, no ha estat capaç de derrotar els mallorquins.

A SDM, en el desplaçament a la pista del TT Cassà, actual cuer del grup, el CTT Olot no ha deixat escapar la victòria i s’ha imposat 1 – 5. Tot i el contundent resultat, els de la selva no han posat les coses fàcils al quadre olotí format per Nogué (2), Pons (1) i Tor (2).

Pel que fa les categories territorials no ha estat un bon cap de setmana. Els de Primera han encaixat una nova derrota a casa contra el CTT Torroella amb l’equip format per Natyna, Colomer (1) i Singh. I, finalment, en el desplaçament a la pista del CTT Arbúcies, líder del grup, els de Segona també han estat derrotats amb contundència per 6 – 0. Per l’Olot: Jansen, Admetlla i Calín.

Horitzó amb gran presència olotina

Fins a 8 palistes olotins han participat aquest cap de setmana en l’horitzó celebrat a Figueres. En el grup A, Roman Natyna ha aconseguit la segona posició mentre que Arashbir Singh ha perdut a la ronda de quarts de final i tant Sahil Singh i Gerard Moliné no han passat la ronda de grups. En el grup B, Aleix Rodés ha quedat finalista i aconsegueix l’ascens al grup A i Ferran Arbussà ha tornat a quedar-se a les portes de l’ascens perdent a la ronda de quarts. Per altra banda Bernat Vila no ha passat la ronda de grups. Finalment, en el grup C, Guillem Nieto també ha aconseguit ascendir al grup B.

Feu un comentari