Segona victòria consecutiva de l’Equip de Tercera

En la jornada on tres dels quatre equips de les lligues nacionals han disputat el seu encontre, el de TDM ha estat l’únic en aconseguir la victòria per 5-1 contra el Blanxart Xaloc Olesa “B”. Un triomf importantíssim que, tot i no assegurar-la de forma matemàtica, deixa la permanència molt a prop. I és que a part de la victòria, Coba (1), Homs (2) i Toledo (2) han capgirat l’average contra un rival directe malgrat haver perdut a la primera volta pel mateix resultat. Així doncs, els olotins s’asseguren momentàniament una còmode vuitena posició en la classificació.

Per altra banda, l’equip de PDM, en el seu desplaçament a la pista del Falcons de Sabadell, ha encaixat una ajustada derrota per 4-3. El partit no s’ha decidit fins al cinquè onze del partit de dobles on, malauradament pel CTT Olot, la balança s’ha decantat a favor de l’equip local. Bahí, Flores (1) i Puigmal (2) segueixen mostrant un bon nivell de joc i l’equip es manté en la segona posició del seu grup.

Finalment, l’equip de SDM també ha estat derrotat a casa per 2-4 contra el CETT Esparraguera, actual líder del grup. Tot i la derrota, Nogué (1), Pons i Tor (1) han desplegat un excel·lent joc i han demostrat una vegada més que l’Olot pot plantar cara a qualsevol equip de la categoria.

Pel que fa a les lligues provincials, l’equip de Primera ha estat derrotat amb contundència a la pista del CTT Palafrugell per 5-1 amb els jugadors Bravo, Natyna i Singh (1). Per altra banda l’equip de Segona ha aconseguit la victòria amb un altre 4-3 contra el CTT Vilablareix “D”. Bonada (1), Borràs (2.5) i Casals (0,5) s’han endut els 2 punts cap a casa i mantenen l’equip en les posicions del mig de la classificació.

Feu un comentari