Tots cap als Campionats de Catalunya!

Aquest cap de setmana s’han disputat els tornejos classificatoris per als campionats de Catalunya per equips i el CTT Olot hi serà representat a les categories d’alevins i juvenils. Per una banda, l’equip juvenil ha guanyat per 3-0 els dos encontres davant el CETT Esparreguera i el CTT Badalona B, quedant en la primera posició del seu grup i assolint la classificació directe. Per altra banda, l’equip aleví també ha aconseguit per la via ràpida la classificació guanyant l’encontre davant el CTT Hospitalet per 3-1 i l’UE Sant Cugat per 3-2.

Derrota a quarts de final en el Campionat Català de Veterans

Jornada on també s’ha celebrat el campionat de Catalunya de veterans. En la categoria V40 l’equip olotí ha pogut arribar fins a quarts de final.

En la fase de grups s’ha aconseguit la classificació per a la següent fase quedant en la segona posició tot guanyant els rivals CN Caldes per 3-2, el CPP Igualada pel mateix resultat i encaixant una derrota contra el CTT Parets per 3-1. Finalment, res s’ha pogut fer contra CTT Olesa que ha deixat l’equip olotí fora del quadre amb el contundent resultat de 3-0.

Dues victòries a les LLigues Provincials

Ambdós equips han efectuat el seu desplaçament a la capital de l’Alt Empordà i s’han endut els punts cap a la capital garrotxina. A primera, Natyna(2), Admetlla i Singh(2) han aconseguit la victòria davant el TT Tramuntana ‘A’ per 2-4 i fan un altre pas important cap a la salvació que, encara no matemàtica, ja és molt a prop. Finalment, a segona s’ha decidit l’encontre davant el TT Tramuntana ‘A’ en el partit de dobles amb els jugadors Jansen(2,5), Jiménez i Casals (1,5).

Feu un comentari