Triple desplaçament amb Tres de Tres

El CTT Olot Gabinet Permar ha resolt amb tres victòries el triple desplaçament que ha hagut d’efectuar aquesta jornada a la categoria de DHM. Amb els palistes Kumar, Caymel i Bahí, l’equip olotí s’ha endut cadascun dels duels a les pistes del Vasa Arroyo-CDO per 1-5, de l’Universidad de Burgos – TPF pel mateix resultat i de l’ETM Torrelavega per 2-4. Cal destacar l’actuació de Sergi Bahí, que ha aconseguit puntuar en tots els tres encontres.

No tant bé han anat els altres enfrontaments de les lligues nacionals ja que cap dels equips no s’ha endut cap resultat positiu.

L’equip de PDM, amb els palistes Gallego(1), Puigmal i Flores(2), han estat derrotats en el seu desplaçament a la pista del Gimnàstic de Tarragona per un ajustat 4-3.

Amarg debut de Miquel Serrano amb l’equip de SDM que, juntament amb Pons i Nogué, s’ha endut una contundent derrota per 0-6 davant del CN Sabadell, segon classificat d’aquest grup.

Finalment, a la tercera divisió estatal la sort tampoc no ha estat de cara i Costa, Coba(1) i Toledo han caigut derrotats per 1-5 davant del CTT Cardedeu EIG.

Podis d’Arashbir Singh i Roman Natyna al Torneig Horitzó

Aquest cap de setmana també s’ha jugat una fase més del circuit horitzó gironí. En el grup A, Roman Natyna ha estat un dels finalistes després de derrotar a les semifinals al seu company d’equip Arashbir Singh per 3-2 en un molt bon partit dels olotins. En el mateix nivell, ni Gerard Moliné, ni Pol Comí, ni Sahil Singh, ni Aleix Rodés han passat de la fase de grups. En el grup B, Ferran Arbussà se li resisteix l’ascens al nivell A una vegada més i ha quedat fora del quadre a quarts de final, per altra banda, Bernat Vila no ha passat de la fase de grups

Feu un comentari