Victòria importantíssima de l’equip de Primera Provincial

En una jornada on només s’han disputat els encontres de les categories territorials, l’equip de primera ha fet un pas de gegant camí de la permanència. La victòria a la pista del TT Tramuntana B per 1-5 col·loca l’equip olotí en la tercera posició començant per la cua momentàniament, fora de la zona de perill, per davant del seu rival i havent-li guanyat l’average. La tripleta formada per Natyna (2), Bravo (2) i Singh (1) han aconseguit aquest extens resultat tot i les complicacions que, durant tot l’encontre, ha presentat l’equip local.

Pel que fa a la categoria de segona territorial aquest cop no ha pogut ser. En el seu desplaçament a la pista del Campllong, Casals, Bonada (1) i Jansen (1) han estat superats per 4-2 i l’equip es manté en la desena posició de la classificació.

Feu un comentari