Els joves del CTT Olot participen als Campionats de Catalunya

Aquesta última setmana s’han disputat a la localitat de Valls els Campionats de Catalunya de Joves d’enguany on diversos jugadors del CTT Olot han participat.

En quant a equips, en la categoria aleví masculí, els garrotxins van caure eliminats a vuitens de final davant del CER L’Escala amb el resultat de 0-3. Per altra banda l’equip de la categoria de sub21 masculí va derrotar els seus rivals de vuitens i quarts de final, CTT Vilanova i la Geltrú i CTT Ripollet respectivament, i van ser derrotats a semis per l’Euroclima Badalona A, equip que finalment s’endugué el títol de campió. En la lluita pel tercer i quart lloc, el CN Sabadell es va endur la victòria davant dels olotins.

En quant al campionat de dobles, tant en la categoria aleví, com en la juvenil i la Sub21 masculins totes les parelles amb palistes del CTT Olot van ser eliminades a vuitens de final.

Finalment, en el campionat individual, a destacar les actuacions de Sergi Bahí, que va arribar fins a vuitens de final de la categoria juvenil, i Víctor Flores i Oriol Puigmal que van caure en la mateixa posició del quadre en la categoria Sub21. Els més joves del club, Roman Natyna i Arasbhir Singh, també van desplegar un bon joc i van arribar fins a setzens de final en la categoria alevina.

Tancament de les lligues nacionals

En les lligues nacionals es van disputar els últims encontres amb un balanç de dues derrotes i una victòria.

L’equip de PDM va caure a casa davant el club balear Son Cladera TTC per un ajustat 4-3. Bahí(1), Puigmal(1) i Flores(1) van lluitar fins l’últim partit, però aquesta vegada els dobles van caure cap a la banda de l’equip visitant. Acabada la lliga, l’equip Olotí ha quedat situat en una meritòria 5ena posició en la taula classificatòria.

A SDM, els olotins es van endur els dos punts de la pista del TT Tramuntana després d’imposar-se per un altre ajustat 4-3. L’equip format per Nogué(1,5), Serrano i Pons(2,5) va fer valer el bon joc per endur-se l’últim encontre de la temporada i, així, tancar el campionat amb una victòria que deixa l’equip en una còmode 6ena posició.

Finalment, l’equip de TDM no va poder fer res a la pista del Charlotte’s Grill Badalona, líder indiscutible del grup, i va perdre per un contundent 5-1. Cal destacar el bon joc practicat pel jove jugador Arashbir Singh, que va completar l’equip juntament amb Toledo i Coba(1). Com s’ha dit amb anterioritat, l’equip de TDM va aconseguir la salvació a falta de dues jornades per acabar el campionat.

Feu un comentari