Tercera Nacional, salvada

A l’equip de TDM li feia falta sumar una victòria més en les tres jornades restants de competició i ho ha aconseguit aquest cap de setmana guanyant a domicili el CTT Albera per un contundent 0-6. Homs(2), Coba(2) i Toledo(2) han aprofitat la visita a la pista del cuer per assolir matemàticament la novena posició, fora de les posicions de fase de permanència.

En la DHM el CTT Olot Gabinet Permar també ha aconseguit la victòria a la pista del Quadis CN Mataró per 1-5 amb la tripleta de jugadors Kumar(2), Pommier(1) i Caymel(2). Aquesta victòria en la darrera jornada de l’equip olotí a la categoria, deixa provisionalment l’Olot en tercera posició de la taula classificatòria del seu grup.

A PDM victòria in extremis a casa contra el Blanxart Olesa per 4-3 on s’han hagut de remuntar dos jocs en contra en el sempre decisiu partit de dobles. Bahí, Puigmal(1,5) i Flores(2,5) han hagut de suar de valent per deixar els punts a casa i mantenir l’equip en la segona posició de la taula amb els mateixos punts que el seu perseguidor immediat.

Per altra banda, a SDM no hi ha hagut sort i l’equip ha encaixat la quarta derrota consecutiva a la pista de l’Hospitalet per 5-1 amb l’alineació formada per Pons, Tor i Nogué(1).

Per acabar, l’equip de Segona Provincial ha perdut de forma molt ajustada davant el TT Tramuntana B per 2-4. Jansen(1), Jiménez(1) i Bonada van lluitar fins l’últim partit, però finalment la sort es va decantar per l’equip visitant.

Feu un comentari