L’equip de Primera, pràcticament salvat

Inesperat triomf de l’equip de primera territorial a la pista del CTT Vilablareix A, equip que ocupava la tercera posició abans d’aquesta jornada, on el CTT Olot ha hagut de remuntar un 3-1 en contra per endur-se, finalment, els punts de la victòria cap a la capital garrotxina. Bravo, Natyna (1,5) i Singh (2,5) han desplegat un joc quasi impecable davant de la mateixa alineació contrària que va sortir guanyadora de l’encontre de la primera volta. A hores d’ara, l’Olot encara no està salvat matemàticament, però molt malament haurien d’anar les coses per acabar quedant entre els tres darrers equips de la taula.

Per altra banda, l’equip de segona territorial no ha pogut fer res davant del segon classificat, el CTT Celrà, i ha perdut per un contundent resultat de 6-0. Casals, Yojgo i Jiménez han estat els jugadors alineats.

Participació del CTT Olot al Campionat de Catalunya Absolut B

Cap de setmana on també s’ha disputat a Bàscara el campionat de Catalunya absolut B tant per equips com en individual i dobles. En la prova d’equips, el CTT Olot no ha pogut passar de la fase de grups al haver encaixat dues derrotes davant el CTT Hospitalet A i el Decathlon Badalona. Finalment, la tripleta formada per Pons, Coba i Toledo ha aconseguit la setzena posició. En les proves individuals, tant Coba com Nogué van caure a setzents de final, Toledo a les prèvies i Pons no va poder passar de la fase de grups. Finalment, en les proves de dobles, la parella Toledo/Nogué va caure a vuitens de final i la parella Pons/Coba a setzens

Feu un comentari