Sergi Bahí Campió del Sènior B a la segona fase de l’Open Catalunya

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Barcelona la segona fase de l’open Catalunya on han participat fins a sis jugadors del CTT Olot. En la màxima categoria del torneig, la sènior A, Víctor Flores ha arribat fins a quarts de final i en la sènior B Sergi Bahí n’ha quedat campió, també en aquesta categoria Oriol Puigmal ha arribat fins als vuitens de final. En quant a les joves promeses del club, Arashbir Singh no ha pogut passar de la fase de grups en la categoria infantil A i tant Roman Natyna com Ferran Arbusà han caigut derrotats a vuitens de final de l’aleví A i B respectivament.

L’equip de segona provincial aconsegueix la tercera victòria consecutiva

Aquesta vegada a casa davant del CTT Vilablareix C per 4-2 amb els palistes Casals(1), Borras(2) i Yojgo(1).

Feu un comentari