Alyas Ahmed Alyassi és el nou jugador de CTT Olot Gabinet Permar

A l’edat de 22 anys i amb una excel·lent trajectòria esportiva, el bahrainià Alyas Ahmed, s’incorporarà a les files del primer equip olotí en la propera temporada.

Alyas Ahmed va començar a practicar el tennis taula amb 6 anys i ara mateix en duu 17. Durant aquest temps ha aconseguit diversos títols nacionals entre els quals es poden destacar les primeres posicions tant en individual, dobles o per equips en els campionats de Bahrain en diverses ocasions, el títol de lliga amb el seu equip l’any 2016 o les dues vegades sots-campió de l’Arab Clubs Championship els anys 2014 i 2016. Internacionalment també té una més que envejable trajectòria, i és que ha aconseguit diversos podis i primeres posicions en campionats asiàtics i àrabs d’alt nivell com també en campionats internacionals del seu país. A hores d’ara és jugador internacional des del 2009 i ha disputat la lliga professional d’Egipte l’any 2018.

Feu un comentari