Setmana de Campionats d’Espanya a Valls

Aquest passat 15 de juny van començar els campionats d’Espanya de Tennis Taula que han durat fins el 30 del mateix. Fins a vuit palistes del CTT Olot Gabinet Permar, acompanyats per l’entrenador Oscar Gallego, s’han desplaçat fins a Tarragona per a participar a les diferents categories del torneig.

En l’aleví masculí, Arashbir Singh, Roman Natyna, Ferran Arbusà i Gerard Moliné van dur l’equip fins setzens de final i, finalment, l’equip va quedar entre la 17ena i 24ena posició. En els individuals les actuacions més destacades van ser per part de Singh, que va arribar a setzens de final i Natyna als trenta-dosens. Moliné, Arbussà i Aleix Rodés no van passar de la fase de grups.

Sergi Bahí va ser l’únic participant del club a la categoria juvenil masculí i va quedar fora del quadre a setzens de final.

Finalment, al sub-23 masculí, l’equip format per Adrià Pommier, Bahí i Oriol Puigmal va arribar fins a setzens de final. En la prova individual, Puigmal va ser eliminat als setzens mentre que el seu company, Bahí, ho va ser a la fase de trenta-dosens de final. Pommier va ser derrotat a les fases prèvies del quadre final.

Feu un comentari