Aleksei Zhukov s’endú la segona edició de l’Open Ciutat d’Olot

Amb un total de 119 participants, aquest passat cap de setmana s’ha disputat el II Open Ciutat d’Olot de tennis taula. En aquesta edició, el rus Aleksei Zhukov ha destronat el campió de l’any passat Diogo Pinho en una final que, tot i resoldre’s per 3 jocs a 0, ha estat molt ajustada i lluitada fins al darrer punt. Una final que ha ofert un espectacle d’alt nivell de tennis taula als aproximadament 160 espectadors de les grades del pavelló.

Pel que fa als jugadors locals, només Sergi Bahí i Marc Caymel han aconseguit arribar fins a quarts de final on han estat eliminats per Iker Gonzàlez i Marc Miró respectivament.

Al quadre Absolut B, el palista del CN Sabadell Dani Gonzalez s’ha proclamat campió després de derrotar a Oriol Hurtós, del CTT Bàscara.

Pel que fa a l’Open Català, la final de la categoria A l’han disputada els dos jugadors del Vic TT Edgar Venegas i Biel Gimeno, sent aquest darrer qui finalment s’ha endut la victòria i la posició més alta del podi. En el quadre B la primera posició ha estat per Jordi Pagès, del TT Girona, i la segona per Àngel Jiménez de l’Ateneu 1882.

En la categoria infantil, el palista del CTT Ripollet Nurjan Vilallonga s’ha endut la victòria final del quadre A derrotant a Anna Barrau del CTT Els Amics. Pel que fa al quadre B, la campiona ha estat Fiona Aime del CTT Cambrils, la segona posició per Pol Arevalo del TT Girona. El jugador del CTT Olot, Ferran Arbusà, ha aconseguit la tercera posició d’aquesta categoria.

En total s’han repartit 1300€ en premis i es pot dir que el torneig ha estat un èxit en organització, participació i nivell esportiu.

Feu un comentari