El CTT Olot – Gabinet Permar s’estrena amb victòria a DH

Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a totes les lligues amb participació olotina. El balanç global ha estat de dues victòries i tres derrotes.

El CTT Olot – Gabinet Permar ha aconseguit una ajustadíssima victòria contra el Quadis CN Mataró per 4 – 3. El bon joc del nou fitxatge, Alyas Alyassi juntament amb Caymel i Pommier han dut la tripleta olotina a disputar els dobles que, per un també ajustat 3 – 2, ha decantat l’encontre pels de casa.

A Badalona, l’equip de PDM, amb el debut de Jordi Dot juntament amb Roca i Flores, no ha tingut la mateixa sort i ha caigut derrotat per 4 – 3 en un altre encontre molt ajustat. Un total de, ni més ni menys que 33 jocs, han deixat el quadre olotí a les portes de la victòria en caure 3 – 2 al partit de dobles.

A TDM, el CTT Olot tampoc no ha aconseguit endur-se la victòria a casa del CN Mataró Quadis amb el contundent resultat de 5 – 1 pels del maresme. Coba, Tor i Nogué no han pogut fer més davant un equip que compta amb alguns jugadors molt experimentats.

A provincial, el debut a la categoria de Preferent la jove tripleta olotina formada per Natyna, Bravo i Singh, que anteriorment havien jugat a una categoria inferior, ha donat la sorpresa enduent-se la victòria per 4 – 2 davant el CTT l’Albera, equip recent descendit de TDM.

Finalment, els de Segona, amb el debut a la categoria del jove jugador Ferran Arbusà, juntament amb Jiménez i Yojgo, han caigut derrotats a casa contra el TT Tramuntana A per 2 – 4.

Feu un comentari