Vuit palistes olotins participen al primer Open Catalunya de la temporada

Quan només queda una setmana per l’inici de les competicions de lliga, aquest cap de setmana alguns jugadors del CTT Olot – Gabinet Permar s’han desplaçat a Calella per disputar les categories absoluta i infantil, i a Barcelona per a la categoria alevina de la primera fase de l’Open Catalunya.

A Calella, a la categoria absolut A les actuacions més destacades han estat la de Jordi Dot i Arnau Roca, ambdós eliminats a quarts de final, Sergi Bahí que ha arribat fins a vuitens de final i, finalment, Víctor Flores i Oriol Puigmal que han quedat en tercera posició del grup i no han passat al quadre final. Pel que fa a la categoria infantil A, Arashbir Singh tampoc no ha passat de la fase de grups al quedar en tercera posició.

Finalment, a Barcelona, Roman Natyna ha caigut a quarts de final de la categoria Aleví A i Ferran Arbusà a vuitens de la B.

Feu un comentari