El CTT Olot – Gabinet Permar aconsegueix una victòria en el doble enfrontament d’aquesta jornada

Cap de setmana de dos enfrontaments pel primer equip del CTT Olot amb una derrota a la pista del Club Natació Sabadell i una treballadíssima victòria a casa davant l’Irun Leka Enea. En el partit de dissabte, Alyassi(1), Roca i Caymel(1) van encaixar la derrota per 2-4 i el diumenge, els dos punts de l’encontre es van quedar a casa gràcies a una victòria per 4-3 que es va aconseguir en el partit de dobles amb una gran actuació de Marc Caymel. L’alineació en aquest cas va ser Alyassi(1,5), Pommier i Caymel(2,5).

Una jornada més, l’equip de PDM segueix sense poder puntuar a casa i, amb una sola victòria, es posiciona en la novena posició de la taula, una per sobre dels llocs de fase de permanència. En aquesta ocasió la derrota s’ha consumat davant el Sant Jordi per 1-5 amb l’alineació dels jugadors Bahí, Dot(1) i Flores.

A TDM tampoc no hi va haver sort i el Termotour Calella va passar per sobre de l’equip garrotxí amb un clar resultat final de 0-6. Pons, Coba i Tor no van poder fer res davant la superioritat de l’equip visitant.

Finalment, al CTT Olot de Preferent Provincial se li va escapar la victòria a la pista del CTT Bàscara amb un resultat de 4-2 en un encontre que, amb una mica més de sort, es podia haver decantat per l’equip garrotxí. Bravo, Toledo(2) i Singh van ser els jugadors alineats.

Feu un comentari