El CTT Olot – Gabinet Permar s’endú els dos punts de les Borges Blanques

Important victòria per 2-4 la que ha aconseguit l’equip olotí en el seu desplaçament a la província lleidatana aquest cap de setmana amb el triplet format per Caymel(1), Alyassi(2) i Roca(1). Un triomf que dona certa tranquil·litat i col·loca l’equip en una còmode sisena posició a la classificació del segon grup de la divisió de plata estatal.

En canvi, l’equip de PDM tot i començar l’encontre guanyant per 2-0, ha acabat cedint davant el Gimnàstic de Tarragona amb un marcador advers de 2-4. El jove equip format per Puigmal(1), Flores i Bahí(1) va agafant ritme de partits i es manté en la setena posició de la taula.

A TDM el CTT Olot, després de dues jornades sense conèixer la victòria, ha pogut trencar la ratxa i ha vençut a la pista del Xarxa Malgrat pel contundent resultat de 1-5. Nogué(2), Pons(1) i Tor(2) han fet valer la seva superioritat i s’allunyen de les posicions perilloses de la classificació.

L’equip de Preferent Provincial encadena la seva segona derrota consecutiva, aquest cop davant el CTT Vilablareix B amb el resultat final de 2-4. Els joves jugadors Bravo i Natyna, juntament amb Toledo(2), es van habituant a la categoria i no hi ha dubte que s’acabaran retrobant amb la victòria.

Finalment, a Segona Provincial, els mateixos equips han disputat el seu encontre i el resultat final també ha estat de 2-4 amb derrota pels de casa. Els joves jugadors Arbusà i Comí, fent equip amb Jansen(2), han mostrant un bon nivell de joc i segueixen agafant el ritme d’aquesta categoria.

Feu un comentari