Olot Televisió i Ferrer Xocolata, juntament amb el CTT Olot, presenten el projecte ‘Torró Amic’

El tennis taula és un esport que es caracteritza per ser inclusiu, multicultural, intergeneracional, integrador i que permet la igualtat de gènere. Amb l’objectiu de promoure aquest meravellós esport, una vida amb més activitat física i combatre el sedentarisme, el CTT Olot, col·laborant amb Olot Televisió i la Ferrer xocolata, ha presentat aquest dissabte un projecte que consta d’instal·lar taules exteriors de ping-pong en espais com parcs saludables o en altres indrets dels barris de la ciutat. Per dur a terme aquesta iniciativa, la pastisseria oferirà l’anomenat ‘Torró Amic’ del qual una part de l’import es destinarà a les despeses de la instal·lació d’aquestes taules. Enguany, per l’acció del Torró Amic, s’ha escollit el CTT Olot, entre d’altres raons: per ser l’equip de la comarca que competeix en la categoria més alta, per practicar un esport minoritari i per ser una entitat que ja ha realitzat algun projecte d’iniciativa social.

Feu un comentari