A l’equip de PDM se li resisteix la victòria a casa

Cap de setmana en què només dos equips del CTT Olot han disputat les seves respectives jornades i han aconseguit un balanç d’una derrota i una victòria.

L’equip de PDM ha tornat a ensopegar en el seu quart encontre de la lliga d’enguany davant d’un dels equips més forts de la categoria, on s’hi alinea el campió de la primera edició del torneig Ciutat d’Olot Diogo Pinho. Amb un resultat final de 1-5, l’equip format en aquesta ocasió per Flores, Dot(1) i Puigmal, no ha pogut estrenar encara el comptador de victòries locals.

L’equip de TDM, en canvi, liderat per l’experimentat jugador Òscar Gallego, ha aconseguit la segona victòria consecutiva a domicili per 1-5 davant el TT Parets. Gallego(2), Pons(1) i Nogué(2) han fet valer la seva superioritat per endur-se els dos punts del Vallès.

Feu un comentari