Jornada amb moltes derrotes per la mínima

Fins a tres dels sis encontres disputats aquest cap de setmana han acabat en derrota pels olotins amb resultat final de 4-3. Dos encontres més han acabat en derrota per 4-2 i tan sols el primer equip ha aconseguit la victòria per 4-2 en un dels dos que ha disputat.

El CTT Olot – Gabinet Permar de Divisió d’Honor ha aconseguit una victòria en un dels dos encontres que ha disputat aquesta jornada, i ha estat a casa davant del Sosmatic Badalona per 4-2. Els jugadors alineats han estat Roca(1), Alyassi(1) i Caymel(2). En l’altre encontre, celebrat a Calella, l’equip garrotxí ha encaixat una derrota per 4-2 amb l’alineació Alyassi(1), Roca i Caymel(1). Aquest balanç deixa l’equip a la meitat de la taula classificatòria en sisena posició.

A primera divisió l’equip no ha pogut aconseguir el punt de dobles i ha caigut derrotat a casa davant el CTT Ripollet per 3-4. Tot i que Flores(1), Bahí(1) i Puigmal(1) han lluitat fins al final, el partit de dobles s’ha decantat per l’equip visitant i els olotins es posicionen vuitens a la taula classificatòria amb dues victòries i a dues posicions de la zona de perill.

A TDM la victòria també s’ha escapat en el partit de dobles i el CTT Olot ha caigut, finalment, derrotat a la pista del CTT Bàscara per 4-3. Amb l’alineació Pons(1), Nogué(1) i Coba(1) l’equip ha trencat la ratxa de victòries que l’allunyaven de la zona de perill.

A les categories provincials, l’equip de Preferent tampoc no ha sabut resoldre el setè partit i ha encaixat una nova derrota a casa davant el CTT Vilablareix A per 3-4. Els jugadors alineats en aquest cas han estat Toledo(2), Singh(1) i Natyna. Finalment, a Segona l’equip olotí també ha estat derrotat a casa davant del TT Girona C per 2-4 amb els jugadors Arbusà, Admetlla i Comí(2).

Tast de Tennis Taula amb els i les alumnes de 3r de l’escola de Sant Roc

La setmana passada un total de 47 alumnes del 3r curs de primària de l’escola Sant Roc van fer dues sessions de tennis taula d’una hora i mitja cadascuna a les instal·lacions del CTT Olot. Les persones encarregades de dur a terme l’activitat van ser l’entrenador del club Òscar Gallego i també la membre de l’equip tècnic Anna Verdaguer. Les activitats van ser diversos jocs amb pala i pilota i jocs a les taules per parelles. Aquestes sessions de l’àrea d’educació física estan emmarcades dins el programa del Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE), que promociona l’activitat física i esportiva entre els i les infants.

Feu un comentari