L’equip de TDM és l’únic que ha puntuat en aquesta jornada

Cap de setmana amb un balanç de tres derrotes i una única victòria dels equips olotins de tennis taula.

Començant pel CTT Olot – Gabinet Permar de divisió d’honor que en el seu encontre a casa davant el Marpex Beraun Errenteria ha estat derrotat per 1-5. Alyassi(1), Puigmal i Bahí han format un equip amb dos joves jugadors que normalment competeixen en una categoria inferior.

La bona notícia l’ha protagonitzat l’equip de TDM que ha aconseguit la tercera victòria consecutiva a domicili imposant-se en el marcador per 2-4 a la pista de l’ATT Permià de Mar. Una vegada més, l’alineació ha comptat amb Gallego, que ha guanyat els dos punts, juntament amb Nogué(2) i Pons.

A les categories provincials els equips olotins segueixen agafant ritme tot i les dues derrotes encaixades en aquesta jornada. Pel que fa a Preferent, el resultat ha estat de 1-5 davant el CTT Palafrugell amb els palistes Toledo(1), Natyna i Singh. A Segona, el CTT Girona A s’ha endut la victòria de la pista olotina per 1-5. Els palistes del CTT Olot, en aquesta ocasió, han estat Jansen, Jiménez i Casals(1).

Participació olotina al zonal de Bàscara

El passat cap de setmana es va disputar a la localitat de Bàscara el torneig zonal classificatori per l’estatal on hi van participar fins a 7 palistes olotins.

A la categoria Sénior Masculi, Jordi Dot va aconseguir una meritòria quarta posició que el va classificar pel torneig Estatal. Al Sub-23 masculí, Oriol Puigmal va quedar 12è i Victor Flores no va poder passar de la fase de grups. A la categoria Juvenil Masculí, Sergi Bahí va aconseguir la 10a posició. Finalment, en la categoria Aleví Masculí, Arashbir Singh va classificar-se quedant en 9a posició, Roman Natyna va caure eliminat a vuitens de final i Ferran Arbusà no va passar de la fase de grups.

Feu un comentari