Tripleta de victòries i una derrota dels equips de Tennis Taula

La jornada d’aquest cap de setmana deixa un balanç molt positiu de tres victòries i només una derrota. En les victòries cal destacar la que ha aconseguit l’equip de Preferent Provincial després de perseguir-la sense èxit durant quatre jornades consecutives.

L’equip de PDM s’ha endut els dos punts de la pista del CN Mataró després de guanyar l’encontre per 2-4. Flores (1), Gallego (2) i Dot (1) han estat els autors de la victòria i deixen l’equip olotí en la vuitena posició i un partit menys que la majoria dels equips del tercer grup de la primera divisió nacional masculina.

L’equip de TDM també ha derrotat el seu rival, el CTT Cardedeu, per un ajustat 4-3 amb una alineació que ha comptat amb un dels jugadors més joves del club, Arashbir Singh (1,5), i que ha puntuat per primera vegada a la categoria en un individual i en el partit de dobles. L’han acompanyat a l’alineació Coba i Nogué (2,5).

Els de Preferent, com hem avançat anteriorment, també s’ha endut una anhelada victòria a casa per 4-3 en un altre encontre molt ajustat davant del TT Tramuntana de Figueres. Bravo, Toledo (2,5) i Natyna (1,5) n’han estat els jugadors alineats.

I per finalitzar els encontres de la jornada, a Segona Provincial no hi ha hagut sort una jornada més i l’equip ha caigut derrotat per 1-5 a casa davant el CTT Cassà de la Selva. Tot i la derrota, cal destacar l’actuació de Ferran Arbusà, un altre dels jugadors més joves del club que ha debutat aquesta temporada a les lligues territorials i ha puntuat per primera vegada en aquest encontre. L’alineació l’han completat Rodés i Comí.

7 Palistes Olotins han participat al Torneig Horitzó Gironí

Aquest cap de setmana també s’ha disputat el torneig horitzó a la localitat de Torroella de Montgrí. Al nivell A, Ferran Arbusà ha estat eliminat a quarts de final. Al nivell B, Sahil Singh i Aniol Pérez també han estat derrotats a quarts de final i Bernat Puigvert, Ferran Sucarrats i Guillem Nieto no han pogut passar de la fase de grups. Finalment, al nivell C, Dani Piris ha aconseguit pujar al podi aconseguint la tercera posició.

Feu un comentari