El CTT Olot de PDM puntua per partida doble a Mallorca

En la jornada on el CTT Olot – Gabinet Permar de Divisió d’Honor ha descansat, l’equip de Primera Nacional ha estat l’únic en aconseguir la victòria, i ho ha fet per partida doble en el seu desplaçament a la capital de les Balears.

El dissabte Roca(2), Dot(1) i Gallego(2) han firmat la victòria per 1-5 a la pista del Son Cladera TTC i diumenge els mateixos palistes han aconseguit els dos punts per 0-6 davant el Club Palma TT. Aquestes dues victòries allunyen l’equip de les posicions de perill amb un balanç de quatre victòries i cinc derrotes.

A TDM la victòria s’ha tornat a escapar, una jornada més, al partit de dobles. En aquesta ocasió ha estat a casa davant el CTT Vilablareix per 3-4. Tor(1), Coba i Pons(2) han arribat a dominar l’encontre amb el marcador de 2-0, però finalment l’equip del gironès ha aconseguit capgirar el marcador.

Finalment, dues derrotes clares a les lligues provincials. A preferent, davant un dels equips més experimentats de la lliga, l’AVAP, els joves jugadors Bravo, Natyna i Singh han lluitat fins al final, però el càstig ha estat el dur resultat de 0-6 pels gironins. A segona, s’ha finalitzat l’encontre també pel mateix resultat de 0-6 davant el Vilablareix A amb l’alineació Arbusà, Jiménez i Casals.

Feu un comentari