Tres derrotes de l’equip de DH en el triple desplaçament d’aquesta jornada però èxit en la Marató

Tres derrotes, dues d’elles per la mínima, han estat les que ha rebut el CTT Olot – Gabinet Permar en el desplaçament a les localitats de Murcia, Cartagena i Elx. Tant en el primer encontre com en el segon, els olotins han caigut derrotats per 4-3 i en el darrer per 5-1. La jove tripleta olotina formada per Roca, Caymel i Pommier, no ha pogut treure cap punt i l’equip cau fins a la novena posició de la taula classificatòria.

A PDM, el resultat ha estat immillorable i és que l’equip format per Dot, Puigmal i Bahí ha passat per sobre el CTT Alaior amb un resultat de 6-0 pels locals. Aquesta victòria allunya encara més el CTT Olot de les posicions perilloses de la taula i l’acosta a les de promoció.

L’equip de TDM ha encaixat una nova derrota a la pista del TT Cassà per 4-2. La superioritat dels joves palistes locals es va mantenir en tot moment al marcador i finalment no van deixar que els garrotxins s’emportessin els dos punts cap a Olot. Els jugadors alineats van ser Coba, Pons i Nogué(2).

A les categories provincials una de freda i una de calenta. A Preferent l’equip olotí va aconseguir una victòria importantíssima amb un resultat de 6-0 davant el CTT Campllong amb els jugadors Costa, Toledo i Singh. En canvi, a Segona el CTT Olot va caure derrotat pel mínim resultat de 3-4 davant el CTT Camprodon amb l’alineació Comí, Arbusà i Casals.

El Club Tennis Taula Olot a la Marató de TV3

El CTT Olot va prendre part a les activitats programades per la Marató de TV3 que es van fer a la nostra ciutat. Així a la sala de tennis taula del Pavelló Municipal, i durant la tarda de diumenge, l’activitat “TORNA-LA PER LA MARATÓ” consistia en intentar tornar el servei de tennis taula que feien diferents jugadors del Club, amb diferents dificultats. Al final, els participants eren obsequiats amb una tassa i amb diferents caramels i llaminadures. Més de dos-cents persones van participar-hi i es va aconseguir una recaptació de 1.052,02€. 

El Club es manifesta satisfet de la recaptació i de l’ acceptació que va tenir l’ activitat, així com la visualització que com a Club va obtenir, i sobretot de haver col·laborat amb un petit gra de sorra, a aconseguir recursos per l’ investigació de les malalties minoritàries.

Feu un comentari