Bon balanç del desplaçament al País Basc

Amb el debut del nou fitxatge, Anton Evstifeykin,  el CTT Olot – Gabinet Permar de divisió d’honor ha aconseguit dues de les tres victòries possibles al triple desplaçament que ha efectuat l’equip en aquesta jornada de lliga. Davant l’Atletico San Sebastian l’equip olotí va sortir victoriós d’un encontre que es va resoldre als dobles. El resultat final va ser de 3-4 amb l’alineació Caymel(1,5), Roca(1) i Evstifeykin(1,5). A la pista de l’Irún Leka Enea l’encontre es va resoldre més fàcilment i el resultat final va ser de 0-6. L’alineació en aquest cas va ser Evstifeykin(2), Roca(2) i Caymel(2). Finalment, la derrota que va evitar el ple de victòries va ser a la pista del Marpex Beraun Errenteria, amb el resultat final de 4-3 i l’alineació Evstifeykin(1), Roca i Caymel(1). Aquestes dues victòries allunyen l’equip de la zona perillosa de la classificació i el deixen en la sisena posició.

A PDM es va escapar la victòria a casa davant el Son Cladera CTT per 2-4, rival bastant directe del grup 3 de la primera divisió masculina. Els tres palistes que van disputar l’encontre van ser Dot(1), Puigmal(1) i Bahí.

A la tercera divisió el resultat sí que va ser positiu i el CTT Olot es va endur els punts de la victòria de la pista del TT Tramuntana per un contundent 5-1. En aquest encontre, els jugadors alineats van ser Nogué(2), Pons(1) i Coba(2).

Finalment, a les categories provincials cap dels equips va aconseguir la victòria en els seus respectius encontres. A Preferent, Natyna, Toledo(1) i Singh(1) van encaixar una nova derrota per 2-4 a la pista del TT Cassà B que deixa l’equip penúltim en la taula classificatòria i a Segona, davant d’un dels equips del capdavant de la taula, el CER L’Escala, es va encaixar la derrota per 2-4 amb l’alineació Casals(1), Jansen i Jiménez(1).

Fase prèvia als campionats de Catalunya per edats

Roman Natyna i Ferran Arbusà també van participar, aquest cap de setmana, al campionat corresponent a la fase classificatòria pels Campionats de Catalunya per Edats, a la categoria Aleví Masculí. Ambdós van passar de la fase de grups, però només Natyna va arribar prou lluny a les eliminatòries per aconseguir la classificació directe. Arbusà, en canvi, haurà de disputar una segona fase més endavant.

Feu un comentari