Jornada fosca pel Tennis Taula olotí

Quatre derrotes ha estat el balanç total d’una jornada on cap equip del CTT Olot ha aconseguit la victòria.

L’equip de PDM ha encaixat una clara derrota per 6-0 a la pista del Girbau Vic TT, actual líder de la classificació. Bahí, Flores i Puigmal no han pogut, en cap ocasió, imposar el seu joc davant d’una de les millors tripletes de la categoria.

Els de TDM tampoc no van aconseguir la victòria a casa davant el CN Mataró i van cedir per 2-4. Cal dir que el resultat podria haver estat un altre de ben diferent, ja que dos dels punts es van resoldre per 3-2 en contra. Els palistes olotins alineats en aquesta ocasió van ser Nogué(1), Pons i Tor(1).

A les categories provincials l’equip de preferent va encaixar una nova derrota a casa davant el TT Cassà A per 2-4 amb l’alineació Bravo, Natyna(1) i Toledo(1). Finalment, a segona la derrota va ser també a casa davant el TT Tramuntana B per 1-5 amb els jugadors Arbusà, Comí i Jansen(1).

Feu un comentari