Tres victòries a les categories estatals que donen aire als equips

Tant el primer equip del CTT Olot com els altres dos que competeixen en categories estatals han aconseguit, aquest cap de setmana, una victòria cadascú que els allunyen de les posicions de perill.

El primer equip aquesta jornada ha rebut la visita del Cartagena i el resultat final ha estat de 4-2 favorable amb dos punts d’Evstifeykin, un de Roca i un altre de Caymel. Amb els dos punts aconseguits, el CTT Olot – Gabinet Permar se situa en la cinquena posició de la taula amb 14 punts.

A Primera Divisió Masculina, l’equip ha rebut la visita del TT Cassà, actual cuer de la classificació, i l’encontre s’ha resolt amb un clar 6-0 pels locals. Puigmal, Dot i Flores no han baixat el llistó en cap moment i han aconseguit una important victòria que situa l’equip en la sisena posició de la taula.

Finalment pel que fa a les categories estatals, a tercera divisió l’equip visitant ha estat el Xarxa Malgrat que no ha pogut endur-se els punts de la victòria en perdre davant de l’Olot per 5-1. L’alineació en aquest cas ha estat Nogué(2), Tor(2) i Coba(1). Amb aquesta victòria l’equip se situa en la cinquena posició.

A les categories provincials només s’ha disputat l’encontre de segona a la pista del CTT Campllong on l’equip olotí ha encaixat una nova derrota per 5-1 amb l’alineació Admetlla, Jiménez i Jansen(1).

Feu un comentari