Bon paper al Torneig Estatal de Valladolid i derrotes a les lligues provincials

Cap de setmana marcat per les jornades de descans que tenien els equips de les lligues nacionals a causa de la celebració del torneig estatal a Valladolid on han participat només els millors 48 jugadors d’Espanya de cada categoria. Sergi Bahí i Arashbir Singh han estat els representants del CTT Olot en les categories juvenil i aleví masculins respectivament.

Començant pel torneig, a la categoria juvenil masculí Sergi Bahí no va poder passar de la fase de grups quedant en quarta posició, ja que només accedien a la següent fase els tres primers dels sis totals. Arashbir Singh, en la primera ocasió que disputa aquest torneig, va quedar entre els 32 millors jugadors de l’estat en firmar l’accés a la fase eliminatòria quedant en tercera posició del grup i perdent el primer partit de forma molt ajustada per 1-3.

En les lligues provincials, dues derrotes. La primera, a preferent en el desplaçament a la pista del CTT Vilablareix B amb un resultat final de 4-2 en contra amb l’alineació Bravo, Toledo(1) i Natyna(1). I per acabar, a segona en l’encontre disputat a casa davant el CTT Campllong per 1-5 amb els jugadors Arbusà(1), Rodés i Casals.

Feu un comentari