Dues victòries i dues derrotes

En una altra jornada amb descans pel primer equip del CTT Olot, els equips del tennis taula han aconseguit un balanç de dues victòries i dues derrotes en els encontres jugats.

A PDM, l’equip va visitar la pista del CTT Poble Nou i va encaixar una derrota per 2-4, resultat que podia haver estat molt diferent ja que hi va haver punts molt ajustats. Bahí(1), Dot i Flores(1) van ser els palistes alineats en aquesta ocasió.

A TDM la victòria va ser a casa davant el CTT Parets per 4-2 amb els jugadors Nogué(2), Pons i Tor(2). Dos punts que donen molt d’aire a l’equip i el deixen no gaire lluny de la salvació matemàtica.

Pel que fa a Preferent Provincial, dura derrota a casa davant el líder CER L’escala per 0-6. Natyna, Bravo i Singh no van tenir cap oportunitat de puntuar i l’equip necessita posar-se les piles per intentar aconseguir la salvació, ja que actualment es troba en la penúltima posició de la taula.

Finalment, a Segona Provincial, treballada victòria a casa davant el CTT Bàscara per 5-1. Jansen(2), Comí(2) i Casals(1) van fer valer la seva superioritat per deixar els dos punts de la victòria a casa.

Feu un comentari