Els equips de joves del CTT Olot es classifiquen pels Campionats de Catalunya

Aquest cap de setmana s’han disputat a Calella les fases prèvies als campionats de Catalunya de joves per equips on hi ha participat el CTT Olot en les categories Sub-21 i aleví masculins. En el Sub-21, Arnau Roca, Sergi Bahí i Oriol Puigmal han dut a l’equip a la primera posició de la classificació del grup en guanyar tots els partits per 3-0. Idèntics resultats són els que ha aconseguit l’equip aleví amb la tripleta formada per Arashbir Singh, Ferran Arbusà i Roman Natyna.

Per altra banda, l’únic encontre de lliga regular que s’ha jugat aquesta jornada ha estat el de segona territorial. El resultat ha estat de 5-1 en contra a la pista del TT Girona amb l’alineació Jansen(1), Casals i Admetlla.

Feu un comentari