L’equip de Tercera Nacional maquilla un mal cap de setmana pel CTT Olot

Tots els equips del CTT Olot han disputat una jornada més en les seves respectives lligues i només el de TDM ha aconseguit la victòria.

A la pista del CN Mataró, rival directe a la taula del segon grup de la divisió d’honor masculina, el CTT Olot – Gabinet Permar va encaixar una contundent derrota per 5-1. Només va puntuar el nou fitxatge de l’Olot Tatsuro Nakajin, que va completar l’alineació olotina amb Caymel i Gallego.

L’equip de PDM es va desplaçar fins a Mallorca per visitar la pista del líder del grup 3, el Sant Jordi, on hi va encaixar una nova derrota per 6-0. Flores, Puigmal i Dot no van tenir opció davant la clara superioritat de l’equip local, que només ha cedit en una ocasió en el que portem de lliga.

Com hem dit anteriorment, l’equip de TDM sí que es va endur la victòria de la visita de l’ATT Premià de Mar i segueix la remuntada a la classificació. El resultat final va ser de 4-2 i la tripleta la van formar Pons(1), Nogué(2) i Coba(1).

Per acabar, a provincial dues derrotes. A preferent la salvació es complica una mica més al haver encaixat una nova derrota en l’encontre davant el CTT Bàscara per 1-5. L’alineació en aquest cas va ser Singh(1), Natyna i Bravo. A segona tampoc no hi va haver sort i l’equip va ser derrotat per 1-5 pel CTT Campllong amb l’alineació Arbusà(1), Rodés i Casals.

Feu un comentari