El CTT Olot fitxa un jugador contrastat per liderar l’ equip de DH

El Club olotí acaba de fitxar el jugador portuguès de 28 anys Diogo Dos Santos Pinho que està residint actualment a Vic. Jugador internacional en totes les categories pel seu país, va aconseguir amb Portugal una medalla de bronze en el Europeu de juvenils el 2009. Té experiència en diferents lligues europees a Portugal, Noruega, França i Espanya. Porta 10 anys jugant a la lliga espanyola, 9 dels quals a Superdivisió en diferents equips com Arteal de Santiago de Compostela, Burgos, Rivas de Madrid i CER L’Escala, sempre amb percentatges superiors al 50%. En la darrera temporada ha jugat a Primera Nacional amb el TT Vic on no ha conegut la derrota i ha portat l’ equip a l’ ascens a Divisió d’ Honor.

Al 2017 va guanyar les prestigioses 24 hores de Cassà imposant-se a la final a Oriol Monzó, i el 2018 guanyava el I Open Ciutat d’ Olot de tennis taula. En la següent edició va arribar a la final on va perdre davant el rus Alexei Zhuhov.

Es un jugador esquerrà molt combatiu, amb un joc totalment atacant, i que assegurarà un alt percentatge de victòries i que segur encomanarà la seva competitivitat a la resta del equip. Segueixen un any més entre nosaltres Marc Caymel i Arnau Roca, assegurant una tripleta molt completa que ens pot donar moltes satisfaccions.

Per altra banda, també ha assegurat la seva continuïtat Adrià Pommier que la passada temporada va patir dues lesions importants i no va poder gaudir de continuïtat. També està confirmada la continuïtat de Oriol Puigmal, Víctor Flores i Sergi Bahí, en l’ equip de Primera Nacional, equip que ha patit la baixa de Jordi Dot que ha fitxat pel Vic.

Feu un comentari