Es reactiven els entrenaments a la sala del CTT Olot

L’obertura de les instal·lacions esportives de la ciutat d’Olot durant la fase 2 del desconfinament ha fet possible que, durant aquest mes de juny, els i les palistes del club hagin pogut tornar a la sala de tennis taula. Amb un acurat protocol de seguretat i una durada de cada entrenament de no més de 50 minuts, la proposta de la directiva ha tingut una molt bona rebuda entre els jugadors i jugadores, que han de tornar a agafar ritme per encarar la propera temporada i que hauran de treballar de valent per a recuperar l’estat físic d’abans de la pandèmia.

Durant el mes de juliol, està previst que l’activitat no cessi i s’espera la incorporació als entrenaments del nou fitxatge del primer equip del CTT Olot, Diogo Pinho.

Treballant per fer possible la tercera edició de l’Open ciutat d’Olot

Per altra banda, la junta ja està treballant per a poder realitzar el III Open Ciutat d’Olot del dia 12 de setembre d’enguany. El club té pensat mantenir la celebració del campionat sempre i quan les autoritats sanitàries permetin aquest tipus d’esdeveniments i adaptant el seu format per complir totes les mesures higièniques de seguretat.

Feu un comentari