Instal·lació de taules de Tennis Taula del “Torró Amic 2019”

L’acció del “Torró Amic” promoguda per Ferrer Xocolata i Olot TV, que va pensar en el Club Tennis Taula Olot en la passada campanya, va suposar la venda de més de 400 barres de torró i l’entrega de 2.030 € a l’entitat olotina. Aquesta quantitat permetrà instal·lar a la ciutat, dues taules d’exterior per a la pràctica del tennis taula, a fi de donar a conèixer i popularitzar aquest esport, així com permetre la socialització, tot practicant un dels esports més complerts que es poden practicar.

Aquest passat dissabte es va instal·lar la primera de les dues taules a la Plaça del Pla de Dalt amb la presència de Jordi Ferrer de Ferrer Xocolata, Albert Brosa de Olot TV, Aniol Sellabona Regidor d’Esports i Enric Llagostera, President del CTT Olot.

Al llarg de tot el cap de setmana, la taula instal·lada al barri olotí, no va parar de rebre practicants de totes les edats, tenint una gran acceptació entre el veïnatge.

Aquest proper dissabte, es portarà a terme l’ instal·lació de la segona taula en una altre de les zones més concorregudes de la ciutat, el Parc de les Mores.

El CTT Olot, a banda d’agrair de nou a Ferrer Xocolata i Olot TV, el haver pensat en ells per la segona edició del “Torró Amic”, ha valorat molt positivament l’aconseguit, i desitja que la ciutat gaudeixi de les instal·lacions, que perdurin en el temps i se’n faci un bon ús.

Feu un comentari