Roca, Bahí i Singh es classifiquen pel Torneig Estatal en la primera competició de la temporada

Després de prop de nou mesos sense competir, alguns dels joves jugadors del CTT Olot han participat aquest cap de setmana en el torneig classificatori zonal d’enguany amb un bon balanç final. Arnau Roca, Sergi Bahí i Arashbir Singh han signat la seva classificació directe pel torneig estatal aconseguint una de les 9 millors posicions de les seves respectives categories.

A la categoria infantil masculí, Roman Natyna no ha passat de la fase de grups al sortir vencedor de només 1 dels 3 partits disputats i quedant en la tercera posició. Arashbir Singh no ha cedit en cap ocasió i ha vençut els seus rivals de grup aconseguint així la primera posició. Al quadre eliminatori final, Singh ha guanyat els partits de setzens i vuitens de final i, tot seguit, ha quedat eliminat de la competició al ser derrotat a quarts de final davant del jove que ha quedat subcampió. En la lluita pels llocs del vuitè al cinquè, l’olotí no ha aconseguit cap victòria i finalment ha quedat vuitè.

Pel que fa a la categoria sub-23 masculí, els tres joves del CTT Olot s’han classificat pel quadre final. Oriol Puigmal, quedant segon del seu grup, ha perdut el partit de setzens de final davant el que ha aconseguit el bronze de la categoria. Sergi Bahí, vencent tots els seus contrincants a la fase de grups, ha passat com a primer classificat i ha vençut el seu contrincant a vuitens de final. A quarts, però, ha caigut eliminat del quadre principal i tampoc ha aconseguit cap victòria en els altres dos partits, cosa que l’ha dut a la vuitena posició de la taula. Finalment, Arnau Roca també ha quedat en primera posició del seu grup guanyant tots els seus contrincants. Al quadre eliminatori, ha aconseguit la victòria en els partits de setzens, vuitens i quarts de final. A la semifinal, però, Roca no ha pogut fer res davant el jove que ha quedat campió de la categoria. Finalment, en la lluita pel bronze, tampoc no hi ha hagut sort i el jove olotí ha quedat en la quarta posició.

(la fotografia del podi és cedida pel CTT Badalona)

Feu un comentari