Balanç final neutre dels inicis de Lliga de Divisió d’Honor, Tercera Masculina i Preferent Provincial

Tres dels equips olotins han disputat aquest cap de setmana els seus respectius encontres de lliga en sistema de concentracions.

A Divisió d’Honor Masculina en la concentració disputada al pavelló Pla de Llacs, el CTT Olot – Gabinet Permar ha debutat amb una victòria clara davant el Club Natació Sabadell per 6 a 0 i una derrota contra el club eivissenc Sant Jordi per 2 a 4. El primer encontre, disputat el dissabte, Bahí, Pinho i Caymel no van donar cap opció a l’equip rival i només van cedir 3 jocs. En canvi, en l’encontre de diumenge, Caymel, Pinho(2) i Flores no van poder aconseguir la victòria davant d’un dels equips més potents del grup.

L’equip de Tercera Divisió Nacional es va desplaçar a Bàscara per disputar el seu encontre davant el CTT Vilablareix. El resultat va ser d’empat 3 a 3 ja que amb les mesures extraordinàries a causa de la COVID-19, no es disputa en cap cas el partit de dobles. Els jugadors olotins alineats van ser Coba (2), Nogué (1) i el jove jugador Roman Natyna.

Pel que fa a Preferent Provincial, el CTT Olot es va desplaçar fins a Cassà de la Selva per jugar fins a quatre partits, tots ells disputats com a equip visitant. Dos es van resoldre en empat, un amb una treballada victòria i un amb una clara derrota. Davant el CTT Bàscara, el resultat va ser de 3 a 3 amb els jugadors Bravo, Singh(1) i Toledo(2). Amb el TT Ciutat de Girona els mateixos palistes no van estar gens encertats i van cedir l’encontre amb un resultat de 5 – 0. A la tarda, davant el TT Cassà es va aconseguir una bonica victòria amb Singh(1), Toledo(2) i el debut a la categoria del jove jugador Ferran Arbusà (1) que va aconseguir un dels punts. Finalment, davant el CTT Vilablareix, els mateixos jugadors van aconseguir un empat a 3.

Feu un comentari