Només el líder del grup pot contra el CTT Olot de PDM

L’equip del CTT Olot de Primera Divisió Masculina segueix la seva bona trajectòria en el grup 9 de la categoria i, en que duem de temporada, només ha cedit la victòria en un dels quatre partits que ha disputat, fet que el manté en la segona posició de la taula. En aquesta segona concentració, l’equip garrotxí es va desplaçar al local del CTT Els Amics de Terrassa i hi va disputar dos encontres. El primer, davant el TT Cassà, es va resoldre en una còmode victòria per 1 a 5 amb els jugadors Puigmal (1), Gallego (2) i Bahí (2) mostrant, una vegada més, el seu bon nivell de joc. En el segon encontre, tot i la igualtat en la majoria dels partits, els olotins van perdre per 5 a 1 davant l’amfitrió de la concentració. En aquest cas, els palistes de l’Olot van ser Flores, Bahí i Puigmal (1).

Feu un comentari