Preparats per competir !!!!

El primer i segon equip del CTT Olot han seguit un minuciós pla d’entrenament i estan a punt per competir. El de Primera Nacional s’ estrena aquest proper dissabte amb una concentració a Figueres, on disputaran els seus dos primers partits, davant el TT Tramuntana, el dissabte al matí, i els Lluïsos de Gràcia a la tarda del mateix dissabte. Al no començar la competició de Divisió d’Honor fins el següent cap de setmana, es possible que algun jugador del primer equip reforci els seus companys en aquest dos primers enfrontaments.

El següent cap de setmana, entrarà en competició el DH en una concentració que es jugarà al Pavelló de la nostra ciutat, on el dissabte s’enfrontaran al CN Sabadell i el diumenge al Sant Josep d’ Eivissa, l’ equip més fort del subgrup on competeix el CTT Olot. En aquesta categoria el CTT Olot tindrà el factor pista a favor en dues concentracions i per tant 4 partits.

Aquest factor pista els de PDM solament el tindran en una concentració a Olot i per tant 2 partits.

En aquests formats de solament 5 equips i encara que sigui a doble volta, caldrà no fallar, donat que els errors es pagaran cars i caldrà estar molt concentrat a cada partit.

A la foto la pràctica totalitat de les plantilles dels dos equips (excepte Marc Caymel) en un dels darrers entrenament abans de començar la competició.

Feu un comentari