Tres punts més al sac

El CTT Olot – Gabinet Permar de Divisió d’Honor ha disputat aquest cap de setmana, a Vic, dos encontres més amb un balanç d’un empat i una còmode victòria.

El dissabte, en el partit davant el Termotour Calella, la igualtat va regnar en tot moment i el resultat final va ser d’empat a 3. Tot i plantar cara a un dels jugadors amb més nivell del grup com és Daniel Conic, Arnau Roca, jugant a un gran nivell, es va quedar sense puntuar en aquesta ocasió. L’alineació va ser completada amb Diogo Pinho, qui va aconseguir els dos punts i Marc Caymel (1). El diumenge al matí els olotins es van disputar els dos punts davant el Vic i se’ls van endur còmodament guanyant l’encontre per 6-0. Repetint l’alineació del dia anterior, Roca, Pinho i Caymel van donar molt poques opcions als rivals.

Amb aquests resultats i arribant a l’equador de la lliga, el CTT Olot – Gabinet Permar se situa segon a la taula classificatòria del Grup 4 empatat a punts amb el tercer.

A Preferent una victòria i una derrota

En el seu desplaçament a Vilablareix, l’equip de Preferent Provincial va aconseguir una victòria davant el TT Cassà B per 1-5. Els jugadors alineats van ser Toledo(2), Natyna(1) i Singh(2). A la tarda del mateix dissabte, tot i fer un gran partit, el CTT Olot va ser derrotat pel CTT Vilablareix “B” per 2-4. Els jugadors alineats van ser els mateixos que en l’anterior encontre: Natyna(1), Toledo(1) i Singh.

El debut de l’equip de Segona Provincial acaba amb un balanç d’una victòria i tres derrotes

La primera fase de concentració que ha jugat l’equip de Segona Provincial ha tingut la seu a Bàscara i s’hi van jugar quatre encontres. En el primer, el CTT Olot va ser derrotat pel CTT Vilablareix per 5-1 amb els palistes Arbusà(1), Puigvert i Melero. En el segon encontre tampoc hi va haver sort i la victòria se la va endur el TT Tramuntana per 5-1. Puigvert(1), Melero i Arbusà. La tercera derrota va ser davant el TT Ciutat de Girona “A” per 4-2 amb Pérez(1), Arbusà(1) i Moliné. Finalment, en el quart partit, els Olotins es van imposar davant el TT Ciutat de Girona “B” i van aconseguir la primera victòria per 5-1 amb Moliné(2), Pérez(1) i Casals(2).

Feu un comentari