El CTT Olot – Gabinet Permar líder provisional del grup 4 de Divisió d’Honor

Cap de setmana rodó pel primer equip del CTT Olot – Gabinet Permar que ha aconseguit dues victòries que el porten al liderat provisional del grup 4 de la Divisió d’Honor Masculina a l’espera de l’encontre que ha de disputar el Sant Jordi, segon classificat. Per altra banda, l’equip de Tercera Nacional Masculina ha aconseguit un empat que el manté en la primera posició del seu grup una jornada més.

En la concentració celebrada a la capital de la Garrotxa, el primer equip del tenis taula olotí va aconseguir la victòria davant el Termotour Calella amb un resultat de 2 – 4. Arnau Roca, que va aconseguir un importantíssim punt, juntament amb Diogo Pinho, que segueix imbatut a la categoria, i Marc Caymel van ser els palistes encarregats de decantar la balança pels olotins. Pel que fa al segon encontre, la victòria davant el Girbau Vic va ser una mica més còmode i el resultat final va ser de 5 – 1 amb l’alineació Pinho(2), Roca(1) i Caymel(2).

Finalment a TDM, un equip format per jugadors de la categoria immediatament inferior va aconseguir empatar i sumar un punt davant el CTT Vilablareix en l’encontre celebrat a Bàscara. Arashbir Singh(2), Joan Toledo(1) i Roman Natyna van ser els encarregats d’aconseguir el 3 a 3 definitiu. Amb aquest empat, el CTT Olot segueix líder de la classificació del seu grup.

Feu un comentari