L’equip de Tercera, líder del seu grup

Una jornada més de concentracions a totes les lligues amb participació olotina excepte la del primer equip, que ha tingut una jornada de descans.

A Primera Nacional Masculina, el CTT Olot ha deixat escapar tots els punts en joc després de sortir derrotat dels dos encontres que ha disputat. En el primer, davant el TT Tramuntana, l’equip format per Puigmal(1), Bahí(1) i Pommier no va poder aconseguir la victòria tot i posar-se 2 a 0 a favor en el marcador. Davant el Lluïsos de Gràcia tampoc hi va haver sort i els olotins van ser derrotats pel mateix resultat. En aquesta ocasió, l’alineació va ser Bahí, Flores i Gallego(1) que va ser substituït a l’últim punt per Puigmal(1).

A Tercera Nacional Masculina la jornada va ser rodona pel CTT Olot. Davant el CTT Tona es va aconseguir una victòria per 4 – 2 amb Pons(2), Coba(1) i Arashbir Singh(1), el jove palista que mostra el seu bon nivell puntuant en aquesta categoria. En el segon partit, contra el CER L’Escala, el resultat va ser el mateix, però els punts de la victòria es van repartir diferent: Pons(1), Coba(2) i Singh(1). Amb aquestes dues victòries el CTT Olot se situa líder en solitari del grup 2B de la categoria.

A Preferent Territorial el balanç també va ser sorprenentment positiu. Davant el TT Torroella es va aconseguir un empat in-extremis gràcies als dos últims punts aconseguits pels joves Arbusà(1) i Natyna(1) que van mostrar el seu bon nivell d’entrenament. El tercer jugador alineat va ser Toledo(1). En el segon encontre disputat amb el CTT Arbúcies, la tripleta olotina va aconseguir una victòria per 4 – 2 amb l’alineació Toledo(2), Natyna(2) i Arbusà. Finalment, el resultat de l’últim encontre davant el TT Tramuntana, segon classificat de la categoria, també va ser d’empat: Toledo(1), Natyna(2) i Arbusà. Amb aquests últims quatre punts a la butxaca el CTT Olot se situa a la meitat de la taula només a 1 punt del tercer classificat.

Per acabar, a la Segona Territorial es va aconseguir una victòria i una derrota. Davant el CTT Bàscara, la victòria va ser per 5 – 1 amb l’alineació següent: Akashdeep Singh(2), jugador debutant a la categoria, Casals(1) i Rodés(1). Finalment, l’encontre davant el CTT La Bisbal, la sort no va jugar a favor i finalment l’equip va sortir derrotat per 2 – 4 amb l’alineació Moliné, Pérez i Sahil Singh(2), qui també va fer el seu debut a la categoria.

Feu un comentari