Oriol Puigmal, entre els 16 millors de Catalunya Sub-21

El Campionat de Catalunya de Joves també ha tornat a disputar-se després de la pandèmia durant aquestes vacances de setmana santa i cinc joves olotins s’han desplaçat a Valls per competir-hi.

A la categoria Sub-21 masculí, tant Sergi Bahí com Oriol Puigmal van disputar el quadre final al aconseguir, ambdós, la primera posició dels seus respectius grups. Bahí va ser eliminat a setzens de final i Puigmal va arribar fins a vuitens, fet que el situa entre els setze millors jugadors de la categoria.

Pel que fa la categoria infantil masculí, Ferran Arbusà no va passar de la fase de grups ja que només va guanyar un dels tres partits que va disputar. Arashbir Singh i Roman Natyna van poder accedir al quadre final quedant en primera i segona posició dels seus respectius grups, però Natyna no va passar de la fase prèvia i Singh va ser eliminat als setzens de final. (Les fotos són de Antonio Álvarez [veure Instagram])

Feu un comentari