Cap de setmana d’Opens

Aquest cap de setmana s’han disputat l’Open Catalunya i la tercera fase de l’Open Girona, on hi han participat sis jugadors del CTT Olot a cadascuna de les dues competicions.

A l’Open Catalunya, els resultats més destacats han estat per Arashbir Singh que, tot i pertànyer a la categoria infantil, ha participat a la categoria juvenil masculí ‘A’ i ha quedat entre els quatre millors jugadors en haver estat derrotat a semifinals; i per Arnau Roca, que ha arribat fins a quarts de final de la categoria absolut masculí ‘A’. A la mateixa categoria, Sergi Bahí i Oriol Puigmal han arribat fins a vuitens i Victor Flores no ha aconseguit passar de la fase de grups. A l’infantil masculí A, Roman Natyna ha arribat fins a quarts de final i a l’infantil B, Ferran Arbusà ha estat derrotat als vuitens.

A la tercera fase de l’Open Girona per a menors de setze anys, la final ha estat un cara a cara olotí entre els palistes Aniol Pérez i Akashdeep Singh, qui finalment s’ha endut la primera posició del campionat. Per altra banda, Bernat Puigvert i Sahil Singh han arribat fins a quarts de final, Gerard Moliné ha caigut a la prèvia dels quarts de final i, finalment, Nico Moliné no ha aconseguit passar de la fase de grups.

Feu un comentari