Classificats per la fase d’ascens a la categoria d’or

Els equips de Primera i Tercera Nacional Masculina no han tingut la mateixa sort i cap dels dos no ha aconseguit la classificació per la fase d’ascens a Divisió d’Honor i Segona Nacional respectivament. L’equip de Primera, va guanyar el primer encontre davant el Ripollet per 4-2 amb la tripleta de palistes formada per Flores(1), Bahí(1) i Puigmal(2). En el segon encontre, davant l’Olesa, el resultat va ser d’empat a 3, però, també in-extremis, l’equip olotí va ser derrotat en jocs per 11-10. L’alineació va ser una vegada més: Puigmal(1), Flores(1) i Bahí(1). Després d’aquesta derrota el CTT Olot ja quedava automàticament desqualificat per a la fase, però tot i així va disputar l’últim encontre davant el TT Cassà i va aconseguir la victòria per 6-0 amb Bahí(2), Puigmal(2) i Flores(2).

Pel  que fa a l’equip de Tercera Nacional, el primer encontre davant el CTT Borges es va empatar a 3, però els de la Garrotxa van aconseguir la victòria per jocs guanyats (14-11). Singh(1),  jugant a un molt bon nivell, Coba(1) i Pons(1) van ser els autors d’aquesta victòria. En el segon encontre de la jornada, davant el TT Tramuntana, la derrota va ser per 2-4 amb una alineació carregada de talent jove: Pons(1), Singh(1) i Natyna, que tot i no haver sumat cap punt va jugar a un molt bon nivell. Finalment, en l’últim encontre davant el CTT Hospitalet, el resultat també va ser una derrota per 2-4. Una vegada més, l’alineació va estar formada per dos joves jugadors de la base del club garrotxí, Natyna i Singh(1), acompanyats per Coba(1). Tot i no haver aconseguit la classificació, aquesta fase final de Tercera Nacional haurà servit per donar un bon ritme de joc a les promeses del CTT Olot, que de ben segur agrairan en un futur haver estat en competicions d’aquest nivell.

Feu un comentari