El segon equip del CTT Olot s’assegura la segona posició del grup 9 de Primera Nacional

L’equip de Primera Nacional Masculina ha realitzat aquest cap de setmana la última concentració la lliga i n’ha tret un empat i una victòria davant el líder de la classificació. Amb aquests resultats, el CTT Olot ha acabat en la segona posició del seu grup.

El primer encontre va ser contra el TT Cassà, un equip que necessitava sumar punts per aconseguir la salvació i que va plantar cara als garrotxins en tot moment. El resultat final va ser d’empat a 3 i l’alineació dels locals la van formar Puigmal, Roca(2) i Gallego(1). En el segon encontre, en aquesta ocasió davant el CTT els Amics de Terrassa, primer classificat del grup, el CTT Olot va aconseguir una important victòria per 4-2 amb l’alineació Roca(2), Flores i Puigmal(2).

Sahil Singh campió de l’Open Popular de Fires de Figueres

El jove jugador del CTT Olot, Sahil Singh, va aprofitar la jornada de descans de les lligues territorials per disputar l’Open Popular de Fires de Figueres, organitzat pel Tennis Taula Tramuntana, on va aconseguir la primera posició signant un molt bon campionat.

Feu un comentari