Els equips de Nacional acaben la fase de grups de les seves respectives lligues

A Divisió d’Honor Masculina, el CTT Olot – Gabinet Permar ha aconseguit la segona posició del grup 3 després de guanyar, en un partit molt disputat, al Club Natació Sabadell per 2 – 4 amb els palistes Pinho, que va aconseguir els dos punts, Bahí, que va perdre els dos partits amb ajustadíssims 2-3, i Caymel, guanyant el primer amb solvència i aconseguint el punt de la victòria en el partit final. En l’altre encontre, els olotins van ser derrotats amb contundència pel líder del grup, el club balear Sant Jordi, per un 6 – 0 i la mateixa alineació que en el partit anterior. Amb aquests resultats, el CTT Olot – Gabinet Permar passa a la següent fase que decidirà quins tres clubs podran anar a jugar la fase d’ascens a la màxima categoria estatal.

Per altra banda, a Tercera Nacional Masculina, el CTT Olot ha cedit el liderat a la darrera jornada amb una derrota davant el TT Tona per 5 – 1 amb l’alineació formada per Pons, Singh i Coba(1) i un empat a 3 davant el CER L’Escala amb la mateixa tripleta que el partit anterior: Pons, Coba(2) i Singh(1). De la mateixa manera que el primer equip, el CTT Olot passa a la següent fase per decidir quins equips tindran dret a disputar-se l’ascens a la Segona Divisió Nacional Masculina.

A les categoria Preferent Provincial, el CTT Olot ha disputat aquesta jornada fins a quatre encontres amb un balanç lleugerament negatiu, ja que ha sortit derrotat en dos encontres, ha aconseguit l’empat en un altre i ha aconseguit una motivadora victòria davant el líder que fins ara només havia cedit l’empat en una sola ocasió. Davant el CTT Bàscara, la victòria es va escapar per poc i finalment el resultat va ser d’empat a 3, amb l’alineació Toledo(1), Natyna(1) i Arbusà(1). En el segon partit, davant el TT Ciutat de Girona es va aconseguir la victòria per 4 – 2 amb els palistes Toledo(2), Natyna(2) i Arbusà. Davant el TT Cassà A la derrota va ser per 1 – 5 amb la tripleta formada per Arbusà, Natyna(1) i Jansen. Finalment, l’últim encontre també va resultar en derrota pels olotins pel mateix resultat que l’anterior i la mateixa alineació: Arbusà, Jansen i Natyna(1).

Feu un comentari