El CTT Olot campió del campionat de Girona per equips i Ferran Arbusà tercer de l’individual infantil!

Aquest cap de setmana s’han disputat els campionats de Girona per equips i individual i els jugadors del CTT Olot han aconseguit alguns dels podis.

En la màxima categoria per equips de la competició, Nacional-Preferent, hi van participar dos equips olotins formats per les parelles Toledo-Natyna i Gallego-Singh. La primera va aconseguir passar de la fase de grups en segona posició, però va perdre als quarts de final davant el CER L’escala A. En canvi, Gallego i Singh no van perdre ni un sol encontre, cosa que els va dur fins a la primera posició del podi, derrotant a equips de nivell com el TT Vilablareix o el TT Tramuntana a la final. Arashbir Singh, jugador infantil de primer any, va desplegar un nivell de joc molt alt i juntament amb l’excel·lent nivell del seu entrenador, Oscar Gallego, van firmar un campionat que de ben segur restarà en la memòria del jove jugador del CTT Olot durant molt de temps.

En la categoria Primera-Segona, la parella formada per Bravo i Arbusá també van passar de la fase de grups en segona posició, però van perdre el primer encontre de l’eliminatòria quedant eliminats als quarts de final davant el TT Girona “A”.

Pel que fa a les competicions individuals el resultat més destacat el va protagonitzar Ferran Arbusá amb una meritòria tercera posició a la categoria infantil. Andreu Bravo, a la categoria Primera-Segona també va aconseguir passar de la fase de grups i va caure eliminat a quarts de final. Per altra banda Nico Moliné va participar a la categoria benjamí, Gerard Moliné a l’aleví, Akashdeep Singh, Aniol Pérez i Sahil Singh a Primera-Segona i Arashbir Singh a Nacional-Preferent, però cap d’ells va aconseguir passar de la fase de la primera fase de la competició.

Feu un comentari