El CTT Olot de Preferent encara la recta final imparable

Jornada de concentracions en les lligues provincials on el CTT Olot de Preferent ha guanyat els seus dos encontres per 6 a 0 i l’equip de segona ha aconseguit una victòria, dos empats i una derrota.

Només un joc va cedir el CTT Olot en la penúltima concentració de la lliga de Preferent en els seus dos encontres davant el TT Cassà “B” i el CTT Vilablareix “B”. Toledo, Singh i Natyna van ser els encarregats de firmar les dues victòries per 6 a 0 que deixen l’equip en la cinquena posició de la taula classificatòria, a l’espera de disputar els tres últims partits en la pròxima concentració.

Pel que fa a l’equip de Segona Provincial, el primer encontre de la concentració va resultar en una derrota davant el CTT Vilablareix per 2-4 amb la tripleta formada per Singh, Moliné(1) i Melero(1). En el segon encontre es va aconseguir un empat a 3 davant el TT Tramuntana amb els palistes Singh(2), Moliné i Melero(1). En el tercer, davant el TT Girona “A” el resultat també va ser d’empat a 3 amb Bravo(1), Arbusà(2) i Pérez. Finalment, a l’últim de tots, el CTT Olot va aconseguir la victòria per 5-1 davant el TT Girona “B” amb la tripleta formada per Bravo(2), Arbusà(2) i Pérez(1). Amb aquests resultats, l’equip es posiciona a la cinquena posició a l’espera dels dos darrers encontres de la propera concentració.

Feu un comentari