El CTT Olot – Gabinet Permar no aconsegueix l’ascens a la categoria d’or tot i haver-se mantingut invicte

No ha pogut ser. El CTT Olot – Gabinet Permar seguirà una temporada més a la categoria de plata del tennis taula estatal. Sabíem que era molt difícil, la qualitat dels equips rivals era altíssima i el punt de partida dels garrotxins era el més complicat de tots. Però també era difícil pensar, a principis de temporada, que s’arribaria aquí i per això l’equip no ha deixat de creure en sí mateix i tampoc no ha deixat de lluitar-ho fins a l’últim moment. Tant és així que, tot i caure eliminats en el segon partit, el CTT Olot ha sortit invicte de la fase d’ascens a la màxima categoria estatal de tennis taula disputada a Antequera. Cap derrota, una victòria i un empat que s’ha decidit, finalment, pels onzes guanyats per un i altre equip.

En el primer encontre, el CTT Olot – Gabinet Permar ha derrotat al CTM Milagrosa per 4-2 amb la tripleta formada pels palistes Roca(1), Pinho(2) i Caymel(1). En el segon encontre i últim pels garrotxins, s’ha aconseguit un empat a 3 davant el Linares, amb un balanç final de 12 jocs a 10 a favor dels andalusos. L’alineació, en aquest cas, ha estat Pinho(2), Roca i Caymel(1).

Els equips de Provincial disputen les darreres concentracions amb un ple de victòries

L’equip de Preferent es va desplaçar aquest dissabte fins al local del TT Tramuntana de Figueres, on va disputar fins a tres encontres, tots ells amb victòria. A. Singh, Toledo i Natyna van resoldre els dos primers amb dos contundents 0 – 6 davant el CTT Torroella i el CTT Arbúcies. Els olotins no van donar cap opció als rivals, i és que amb aquesta alineació, res es fa impossible en aquesta categoria. En el darrer partit de la lliga, davant el fins al moment segon classificat, el TT Tramuntana, també es va aconseguir la victòria. En aquest cas va ser per 5 – 1 i l’alineació va ser Singh(1), Toledo(2) i Natyna(2). Amb la lliga finalitzada, el CTT Olot ha aconseguit una meritòria quarta posició en aquesta categoria.

Pel que fa a l’equip de Segona, el primer encontre es va resoldre en victòria pels olotins per 4 -2 davant el CTT Bàscara amb l’alineació Moliné(1), S. Singh(2) i Puigvert(1). En el segon encontre, davant el CTT La Bisbal també es va aconseguir el triomf per 5 – 1 amb els palistes Bravo(2), Arbusà(2) i A. Singh(1). Amb aquestes dues victòries el CTT Olot s’assegura la cinquena posició, a l’espera dels resultats dels altres equips de la categoria.

Feu un comentari