Arashbir Singh participa al Torneig Estatal i als Campionats d’Espanya disputats a Antequera

El jugador del CTT Olot, Arashbir Singh, va desplaçar-se a Antequera acompanyat per l’entrenador del club, Òscar Gallego, per disputar el torneig estatal on hi van cada any, només, els quaranta-vuit millors jugadors d’Espanya de cada categoria. Seguint la tònica dels últims encontres i tornejos, el palista garrotxí va jugar a un molt bon nivell, però no va ser suficient per passar de la fase de grups. Guanyant un sol encontre dels cinc que va disputar, Singh va quedar en la cinquena posició del grup, cosa que no el va permetre seguir disputant els partits del quadre final.

Uns dies més tard, a la mateixa ubicació, també es van disputar els Campionats d’Espanya, una competició, enguany, de cent vint-i-vuit jugadors. A la prova per equips, el CTT Olot no va poder-hi participar i de fet, l’únic participant de l’Olot va ser Singh, que va donar una molt bona imatge del club garrotxí. A la fase de grups va quedar en primera posició i a la prèvia del quadre final també va guanyar el seu encontre per 3-1. Finalment, tenint una mica de mala sort ja que li va tocar jugar contra el subcampió de l’estatal, va caure derrotat a la prèvia dels setzens de final per 0-4. Amb aquests resultats, Arashbir Singh va quedar, finalment, entre els quaranta-vuit millors jugadors del torneig.

Destacar la bona progressió que està fent aquest jugador infantil del C.T.T. Olot i que esperem que si segueix en aquesta línia, ben aviat el veurem com un titular més dels equips de les lligues nacionals.

Feu un comentari