Es celebrarà el III Open Ciutat d’ Olot

Després d’un any en que el Club va optar per no organitzar l’ Open pel tema de la Covid, enguany i si no hi ha contra ordre per temes sanitaris, es jugarà el III Open Ciutat d’ Olot el proper dissabte 18 de setembre, amb la novetat que en la categoria Absoluta serà puntuable pel rànquing català. Les inscripcions ja estan obertes i es preveu una bona afluència.   

El cartell de l’Open d’enguany

El CTT Olot competirà de nou en quatre categories nacionals

El CTT Olot participarà de nou en quatre categories nacionals com fa dos temporades, i ja sap els rivals en tres d’elles. El primer i segon  equip del Club continuaran jugant a Divisió d’Honor i Primera Estatal, però el tercer equip enguany ho farà a Segona Estatal i a més tindrà un quart equip competint a Tercera Estatal. El Club ha aprofitat una renúncia a Segona i ha pogut inscriure-hi un equip, que permetrà a alguns joves jugadors de la base seguir amb la seva evolució, jugant en aquesta categoria.

La Lliga es jugarà de nou en el format de subgrups de 6 equips i per tant l’exigència tornarà a ser màxima en totes les categories. A més a Divisió d’Honor després de l’ excel·lent paper del Club olotí la temporada passada, en aquesta serà un dels equips a batre.

A Divisió d’Honor ha quedat enquadrat al subgrup 2B i jugarà davant el Sant Josep de Eivissa, que després de no assolir l’ascens la temporada passada, aquesta ha reforçat encara més la plantilla i serà el rival més fort que es trobaran els olotins, el Son Cladera de Mallorca –el que permetrà fer un doble desplaçament a ses illes- el CN Mataró i dos equips ascendits aquesta temporada, l’ Olesa i l’ Esparraguera.

A Primera els rivals en el subgrup 4B seran CN Sabadell, Hospitalet i tres equips gironins, el Cassà de la Selva, Tramuntana de Figueres i La Bisbal, el que afavorirà el menor cost en desplaçaments.

A Segona rivals tots ells catalans, seran Vilablareix, Ateneu de Sant Cugat, CN Sabadell, Vic i Calella, afavorint també el tema desplaçaments.

La composició dels subgrups de Tercera, que depenen de la FCTT, estan per definir.

En quan a les plantilles ja tancades, podem dir que a Divisió d’Honor comptarem amb la tripleta de la temporada anterior amb Arnau Roca, Marc Caymel i Diogo Pinho. A Primera amb Oriol Puigmal, Sergi Bahí i Víctor Flores, amb la incorporació de nou de Jordi Dot, que després de una temporada jugant a DH amb el Vic torna a les files olotines i és una incorporació important pel Club. La Segona ha de servir per foguejar en categories nacionals a Arashber Sing i Roman Natyna, que aniran recolzats per Oscar Gallego i Joan Toledo, i a Tercera continuaran participant-hi, Edu Coba, Dani Pons, Alex Nogué i Jordi Tor.

Feu un comentari